Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator GLS ShopReturn - Pakkeshop Returlabel (maks. 20kg)
Udskriv produktside

GLS ShopReturn - Pakkeshop Returlabel (maks. 20kg)

Produktnr.: 100054
Lowest price at PriceRunner
52,00 DKK inkl. moms
41,60 DKK ekskl. moms

Bestil antal

 

Denne returpakke-adresseseddel skal bestilles på en separat ordre. Du kan ikke bestille varer på samme ordre.

Fortrydelseskøb. Ønsker du at returnere en vare på grund af fortrydelse (kun privatkunder, ref. handelsvilkår), da kan du bestille denne Pakkeshop returlabel. Dermed bliver din forsendelsesudgift reduceret til omtrent det halve af alm. post-pakketakst.

Garanti/reklamation. Du kan også bestille denne returlabel, hvis du skal returnere en vare som er fejlbehæftet/defekt og derfor ønskes reklamationsbehandlet. Her vil du få refunderet returforsendelsesudgiften igen, når vi har bekræftet at returvaren er omfattet af garanti.

Når du bestiller denne returlabel kan du vælge om du ønsker den tilsendt pr. e-mail (du udskriver på din printer) eller tilsendt pr. brev (mod tillægsgebyr som ikke kan refunderes).

Når du har bestilt denne returlabel vil du først modtage en e-mail ordrebekræftelse. Dernæst, senest efterfølgende hverdag, vil du modtage fakturamail samt returpakkel-label fra GLS. Når du modtager din returlabel sættes den blot på pakken og du er nu klar til at indlevere pakken i din lokale GLS pakkeshop.

Bemærk: Du kan sende op til 20 kg. på én GLS ShopReturn label. Husk at medsende udfyldt returvareblanket.


Hvorfor er var denne returlabel ikke ikke med i min oprindelige forrsendelse?
Vi får ofte dette spørgsmål, og svarer dertil, at det ville medføre, at vi i indeværende år ville printe mere end 22.000 labels som IKKE vil blive brugt. Vi mener at vi alle, også onlinehandlen, bør tilstræbe et minimalt ressourceforbrug og miljøaftryk. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at reducere forbruget af pap, papir og tryksager. Vores setup med kundebestilling af returlabels (som bruges) er et eksempel på denne miljø- og ressourcebevidste forretningstilgang.

Egenskaber